Kumluca ilçedeki mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Yazır Mahallesi'nde Kiliseyakası Mevkii'nde de yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı.

Belediye ekipleri, mahalledeki yollarda oluşan çukurları ve bozuklukları onarıyor. Ayrıca, yollarda bulunan kaldırımları yeniliyor ve yol kenarlarında bulunan bitki örtüsünü temizliyor. Çalışmalar, mahalle sakinlerinin daha güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacak.

25735766-e84c-4195-bc19-1641ef427b18

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yol bakım ve onarım çalışmalarının önemine dikkat çekerek, "Yollarımız, vatandaşlarımızın her gün kullandığı önemli bir ulaşım yoludur. Bu nedenle, yollarımızı düzenli olarak bakım ve onarım yapıyoruz. Yazır Mahallesi'ndeki çalışmalarımız da bu kapsamda devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, mahallemizin yolları daha güvenli ve konforlu hale gelecek" dedi.

Köleoğlu, vatandaşları da yolların korunmasına katkı sağlamaya davet etti. Yollara çöp atılmaması gerektiğini vurgulayan Köleoğlu, "Yollarımızı korumak, hepimizin sorumluluğunda. Bu nedenle, vatandaşlarımızdan da yollara çöp atmamalarını rica ediyoruz" diye konuştu.

Editör: Bayram Mahir ÇEVİREN